09 december 2007

Konserter

Ja nu var det ett tag sen, igen. Haha.

Iallafall denna veckan har varit sjukt bra. I onsdags fyllde jag 20. Det känns väl helt okej, som vanligt typ.
Vi åkte på kvällen bort till Olympen för att köa till kent, och det var ju inte som vi trodde. DEt visade sig att Olympen ligger innomhus så vi fick sitta inne. Iallafall till klockan 23 då vi fick gå upp på ovanvåningen för att sova där då, men vi sov inte direkt nånting.

(Vi är alltså: jag, tobbe, amanda och jonna)

Vid femtiden på morgonen så satte vi oss ute istället, och halv sju låste de upp igen. Sedan satt vi där hela dagen till klockan halv sju då de släppte in.

Andra dagen köade vi från morgonen istället.

Vad det gäller konserterna så var det helt sjukt fantastiskt. Allt var perfekt, och JAG FICK MARTINS SVETTBAND! Wow. Det har varit en dröm för mig så länge, martin är så jävla grym. Det är en ära att ha någonting sånt som innehåller hans svett. Haha. Och så fick jag hans ena plektrum också :)

Den andra kvällen så träffade vi också massa folk från kentforum, ida, sofia, julia och alla de andra, skitkul! Och den konserten var minst lika fantastisk som den första. Helt perfekt.

Igår då så var vi i köpenhamn, och jag orkar inte dra allt om köande och sånt haha, men konserten var sjukt fantastiskt den med. Joakim pekade på mig och kastade sitt plektrum, sami kastade sin handduk till oss och markus kände igen oss och pekade med sin ena pinne när han skulle kasta, dock kastade han lite för långt så vi fick inte den. Men det gör inget.
Egentligen gör inte grejerna nånting, det är bara själva känslan av att de finns där, kent, de äger allting. De är så sjukt fantastiska så det finns inte. Jag kan inte ens beskriva i ord allting jag känner och tänker hela tiden.

Att då dessutom ens hjältar, de mest fantastiska personerna i hela världen, ser en och visar att de vet att man finns, då blir det bara mer underbart. Och alla låtarna. Och det var helt sjukt. Helt helt helt sjukt.

Jag kan inte ens beskriva det mer. det GÅR inte. jag älskar kent.

Inga kommentarer: