24 oktober 2010

Bara lukten gör mig svag

Jag har inte så mycket att säga längre.
Allt är svårt just nu.

Jag vet inte vem som läser min blogg, och det gör inte så mycket.
Det är iallafall så att det nu är över för Tobbe och mig.
Det höll inte längre. Vissa vet hur han är vissa inte. Men detta var något jag borde ha gjort för längesen men jag har inte kunnat av olika anledningar.
Vi var tillsammans i 6 år. Det är en lång tid och alla minnen jag har de senaste åren inkluderar honom.
Men när man är i en vardag som är 90% dåligt och 10% bra och man inte vill vara hemma längre för att allt är så jobbigt, då måste man göra nånting.
Jag tänker inte ta upp några detaljer om Tobbe här, men vill man verkligen veta så kan ni fråga.

Det jag saknar mest just nu är sällskapet. Det är så tomt här och jag har ingen att prata med längre. Känner mig otrygg. Men jag vet att detta går över med tiden.

Mina känslor för Tobbe de senaste åren har varit... jag vet inte. Jag skulle inte säga bra nu, men jag har TROTT att de har varit bra. Speciellt med incidenten förra sommaren.

Det är en annan sak jag gärna vill ta upp också, men jag vet inte om jag vågar. Det handlar om en kille. Såklart. Men då jag inte vill riskera nånting (även om sannolikheten att personen i fråga skulle läsa är liten...) så är det bäst att jag låter bli. För jag gillar honom.

Och detta kan ju tyckas vara hastigt och lustigt iomed detta med Tobbe, men det är precis det jag menar med känslorna. Plötsligt vet man vad man en gång har känt, eller INTE känt...


Just det. Jag har hunnit med Italien också. Jag och finaste Martina var där och jobbade för Uniflex och det var roligt. Jag tror jag älskar att flyga. Även om det är lite skrämmande.

Det var väl det jag hade att berätta just nu.
Och jag ÄR ledsen och inte helt känslokall liksom, men med tanke på vad jag har förlorat de senaste åren och med tanke på vad jag kommer att vinna... så kommer det bli bra. Jättebra.

3 kommentarer:

E sa...

jag är här och läser. så du vet.

tycker det är starkt av dig att gå vidare från något som du beskriver, är delvis bra men övervägande dåligt. det är svårt.
hoppas allt går bra för dig. kram.

Mica sa...

Tack, vad snäll du är.
Jag hoppas, och tror, att saker kommer att gå bra.
Kram

E sa...

klart det kommer gå bra! allt löser sig alltid till det bästa.
kram!