05 januari 2010

Vilken färg har själen Älskling?

Igår kom min mamma hit och satt inte så mycket vid datorn då hehe. Men iaf. Hon hade med sig hunden för att han ska bo här tills imorgon eller ev torsdag. Fick knappt sova i natt.
Han är kåt ca 22 timmar på dygnet, resten sover han för att han rider på sin ridkudde (ja.) så mycket att han blir trött. Kul för honom!

Idag har varit en seg dag, jag har mest varit trött och vi (jag och mamma, tobbe jobbar) har kollat lite på meningslösa program på tv och ätit lite tortillachips. Sen åkte hon iväg mot Norge på möte (det är därför vi har hunden) och sen kom Tobbe hem. En kort resumé av två dagar hehe men seriöst har inte hänt så mycket mer.

Ikväll är det Jag ska bli stjärna och det ska ju bli intressant. Tycker att Zara är duktig men hennes attityd är lite dryg. Eller mest rättvist är väl att säga den som framgår av tv. Hon är kanske annorlunda annars?

Har förresten sökt en kurs som heter "Meningen med livet". Det låter väl lagom djupt? Hehe. Usch har mest ångest för studiemedel och sånt. Men det är fler fördelar än nackdelar at the moment så det får bli så!

Nu är det dags att kolla på mer The Hills. Puss och hej leverpastej!

Inga kommentarer: